06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Camperbeurs Houten 2020

De Camperbeurs in Houten wordt in 2020 gehouden van vrijdag 20 maart tot en met zondag 22 maart gehouden. Wij staan er met een vier persoons Fixxter en een vier persoons Fixxter XXL. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Indien je nog in een oriënterende fase bent dan is het heel handig om de camperbeurs in Houten te bezoeken. Je ziet heel veel verschillende soorten en merken campers die je dan goed met elkaar kan vergelijken. Zo kan je camper-indelingen met elkaar vergelijken. Ook kan je naar details als een handig lampje of een gemakkelijk schoon te maken vloerbedekking kijken.

Afgelopen jaren hebben we vaak meegemaakt dan beurs-bezoekers speciaal naar de camperbeurs kwamen om onze campers te komen bekijken. Ons bedrijf zit in Friesland en voor sommigen is Houten dichterbij. Daarnaast komen altijd ook een paar bezitters van een Fixxter langs om even bij te praten.

Website van de camper Expo beurs

Het zal op onze Camperbeurs Houten 2020  stand weer heel druk worden. Wil je ons wat langer spreken? Kom dan meteen om 10.00 uur, dan is het nog rustig.

We ontmoeten je graag op onze stand, hal 2, stand 216.

Camperbeurs Houten 2020