06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

corona virus camperbeurs Houten

Vanwege de gevolgen van de Corona virus gaat de Camperbeurs in Houten niet door. Er waren op het moment van afgelasten al meer dan 12.000 kaarten verkocht en de gehele beursvloer was vol. Omdat er meer dan 100 bezoekers verwacht werden is dit evenement afgelast.

Zie hier het artikel Corona virus Camperbeurs Houten.

We hadden met heel wat mensen afspraken gemaakt om elkaar te spreken op de Camperbeurs in Houten. We zien nu al dat een deel van die mensen ons gaan bezoeken op onze bedrijfslocatie.

Van de beurs manager hebben we vernomen dat er gezocht wordt naar een ander moment in het jaar om toch nog in 2020 een camperbeurs te kunnen houden in Houten. Waarschijnlijk wordt dat in het najaar. We gaan ervan uit dat rekening gehouden wordt met de data van de camperbeurs in Hardenberg. Deze is van vrijdag 25 tot en met zondag 27 september. Zodra we meer informatie hebben zetten we dat op de website.

We hebben een hele stapel folders laten maken. Gelukkig zit er geen uiterste houdbaarheid op. We stonden op het punt de folder met aanbod van de te koop staande campers te laten drukken. Die folder hebben we dus niet laten drukken.

camperbeurs Houten