06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Fixxter huren

Zorgeloos op vakantie met de e-Fixxter

Geniet zorgeloos van de e-Fixxter door er eentje te huren. Zo kun je optimaal van je vrijheid genieten. Daarnaast, geef je een echte invulling aan ‘duurzaam vakantie vieren’. 

Voor de verhuur van onze campers zijn we een samenwerking aangegaan met Leavv.com

ombouw elektrische camper

LEAVV is het eerste bedrijf in Nederland dat zich focust op de verhuur van 100% elektrische camperbusjes! Is zowel duurzaamheid als vrijheid voor jou belangrijk?Huur een elektrische camperbus en maak de roadtrip van je dromen… De e-campers zijn van alle gemakken voorzien. Van een rondreis door heel Europa tot een kampeervakantie in eigen land, onze LEAVV camperbusjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Huur dus snel een elektrische camper voor een vakantie met je kids, lekker samen of met vrienden!

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: