06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Fixxter XXL

De ruime variant van de Fixxter

De Fixxter XXL is een camper die zorgt voor een nog groter gevoel van mogelijkheden en vrijheid. Overdag ga je ermee naar je werk. In het weekend ga je naar familie of je laadt je Fixxter XXL vol met sportattributen. En met de Fixxter XXL als camper maak je korte avontuurlijke tripjes of lange vakanties om van jouw vrijheid te genieten. Het is de ultieme compacte vier- of vijfpersoons camper.

Het interieur van de Fixxter XXL bestaat net als bij de ‘gewone’ uitvoering uit een kast, keuken, uitschuifbare tafel, slaapbank (RDW goedgekeurd) en een aantal handige opbergruimtes. Het interieur van XXL uitvoering is echter ruimer dan het ‘gewone’ Fixxter interieur. Dat betekent meer kastruimte, een grotere keuken en een grotere koelkast. En, minstens zo belangrijk: veel meer leefruimte.

De slaapbank is verschuifbaar, je bepaalt zelf hoeveel leefruimte je in je Fixxter XXL hebt. Het gepatenteerde schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer. De slaapbank heeft een breedte van 120 cm. Door het verbredingsmatras in de kast en in de keuken slaap je op een breedte van maar liefst 135 cm. Dat is uniek; standaard in deze camperklasse is een bedbreedte van 112,5 cm. De lengte bedraagt 200 cm en is te verlengen naar 210 cm. Ook uniek is dat het bed geheel vlak is. Geen enkele camper van dit formaat heeft zo’n groot en geheel vlak bed! Dit zorgt voor een goede nachtrust en een uitgerust gevoel.

Peugeot Expert en Vivaro
Onze campers zijn gebaseerd op de Peugeot Expert en Opel Vivaro modellen. Deze zijn leverbaar in de compacte Fixxter versie en de 35 cm langere Fixxter XXL uitvoering. Indien camperen belangrijk voor je is, adviseren wij de Fixxter XXL. 

Elektrisch, diesel of waterstof
De Fixxter XXL beschikt over een schat aan functies die zijn ontworpen om in al jouw behoeften te voorzien. Bovendien kan je kiezen uit een zuinige diesel Euro 6 motor, uit een elektrische aandrijving of uit een waterstof versie.

Kwaliteit
Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen wordt de Fixxter bij het Nederlandse bedrijf VDL, de bouwer van onder meer touringcars, elektrische stadsbussen en politieauto’s gebouwd. De slaapbank is getest en RDW goedgekeurd. Een speciaal versterkingsframe is voor het slaaphefdak ontwikkeld en getest.

vdl camperombouw peugeot
e-fiixter

Uitrusting Fixxter XXL

Al onze campers zijn standaard luxe uitgerust met o.a.:

 • Climate control
 • Parkeersensoren
 • Achteruitrijcamera Visiopark 180 graden
 • Ergonomische stoelen
 • Navigatiescherm met 7” touchscreen
 • DAB+ radio
 • Extra getinte vaste zijruiten

Ideale kampeerervaring

Om een ideale kampeerervaring te kunnen bieden is de Fixxter XXL uit de praktijk ontwikkeld:

 • Een keuken met ruime wasbak, tweepits-kookplaat en koelkast
 • Koelkast met uitneembaar vriesvak
 • In het linker vak van de keuken is ruimte voor een Porta Potti
 • Uitschuifbare tafel
 • Ruime opberglade onder de slaapbank
 • Een brede slaapbank voor twee of drie personen (RDW gekeurd)
 • Een slaaphefdak
 • Diverse handige opbergvakken
 • Draaibare bijrijdersstoel om een zitje te creëren
ombouw elektrische camper

Optionele extra’s voor nog meer vakantie plezier

De Fixxter XXL kan met verschillende opties worden uitgebreid. Sommige opties hebben met de camper inrichting te maken, denk daarbij aan een Porta Potti of een bed in het slaaphefdak. Daarnaast zijn er opties die te maken hebben met het exterieur van de Fixxter XXL. Voorbeelden zijn luifel en glaslookpanelen.

Klik hier voor opties interieur

Klik hier voor opties exterieur

Camper en auto in één voor dagelijks plezier en vrijheid!

De Fixxter XXL beschikt over vier of vijf zitplaatsen tijdens het rijden, en over twee slaapplaatsen. Indien het optionele bed in het slaaphefdak gemonteerd is, kan je met vier personen in een Fixxter XXL overnachten. Een extra tentje meenemen kan natuurlijk ook!

De bijrijdersstoel is om te draaien, zodat je tegen over elkaar zit. Ga je vaak met z’n vieren of vijven op pad, kies dan voor een draaibare voorstoel als optie. Je kunt dan met z’n allen om de tafel zitten.

peugeot expert camper te koop

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: