06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Fixxter

Geniet van jouw vrijheid met de Fixxter

De Fixxter is een compacte camper die zorgt voor een gevoel van mogelijkheden en vrijheid. De Fixxter, er is een vier- en vijfpersoonsuitvoering, is nauwelijks groter dan een middenklasse stationcar en uitstekend te gebruiken als comfortabele dagelijkse auto. In het weekend ga je ermee op stap, om te sporten bijvoorbeeld. Maar ook een lang weekendje weg, zonder van tevoren een hotel of huisje te moeten reserveren, zorgt voor vrijheid en mogelijkheden. En ga je op vakantie? De Fixxter brengt je overal naartoe.

Uniek is het brede en geheel vlakke bed, 190 x 135 cm, of optioneel 200 x 135 cm. De slaapbank is in zitpositie verschuifbaar zonder kwetsbare rails op de vloer.

Is de compacte Fixxter, lengte 495 cm, te klein voor je? Kijk dan eens naar de ruimere Fixxter XXL.

Peugeot Expert en Opel Vivaro
De Fixxter heeft als basis de Peugeot Expert en Opel Vivaro. En mocht de Fixxter te klein zijn, dan is er nog de 35 cm langere XXL-uitvoering.

Elektrisch, diesel of waterstof
De Fixxter XXL beschikt over een schat aan functies die zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Bovendien kan je kiezen uit een zuinige diesel Euro 6 motor, uit een elektrische aandrijving of uit een waterstof versie.

Kwaliteit
Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen wordt de Fixxter bij het Nederlandse bedrijf VDL, de bouwer van o.m. touringcars, elektrische stadsbussen en politieauto’s, gebouwd. De slaapbank is getest en RDW goedgekeurd. Een speciaal versterkingsframe is voor het slaaphefdak ontwikkeld en getest.

ombouw elektrische camper

Uitrusting Fixxter

Al onze campers zijn standaard luxe uitgerust met o.a.:

 • Climate control
 • Parkeersensoren
 • Achteruitrijcamera Visiopark 180 graden
 • Ergonomische stoelen
 • Navigatiescherm met 7” touchscreen
 • DAB+ radio
 • Extra getinte vaste zijruiten

Ideale kampeerervaring

De compacte Fixxter zit ingenieus in elkaar:

 • Een keuken met wasbak en tweepits-kookplaat
 • Handige kast naast de keuken
 • Koellade onder de slaapbank. Als alternatief kan er voor een koelbox tussen de voorstoelen worden gekozen. Onder de slaapbank komt dan een grote opberglade
 • In het linker vak van de keuken is ruimte voor een Porta Potti
 • Uitklapbare tafel
 • Een brede slaapbank voor twee, of optioneel drie personen (RDW gekeurd)
 • Een slaaphefdak
 • Draaibare bijrijdersstoel om een zitje te creëren
camperkeuken in compacte Fixxter camper
bed in slaaphefdak

Optionele extra’s voor nog meer vakantie plezier

De Fixxter kan met verschillende opties worden uitgebreid. Sommige opties hebben met de camper inrichting te maken, denk daarbij aan een Porta Potti of een bed in het slaaphefdak. Daarnaast zijn er opties die te maken hebben met het exterieur van de Fixxter. Voorbeelden zijn luifel en glaslookpanelen.

Klik hier voor opties interieur

Klik hier voor opties exterieur

Camper en auto in één voor dagelijks plezier en vrijheid!

De campers beschikken over vier of vijf zitplaatsen tijdens het rijden. Wanneer je de leuning van de slaapbank plat legt, creëer je twee comfortabele en ruime slaapplaatsen. Dit is uit te breiden met het optionele bed in het slaaphefdak. Een klein tentje is natuurlijk ook een manier om extra slaapplaatsen te maken. Tot de standaarduitrusting behoort een draaibare bijrijdersstoel. Ook de linker stoel kan, als extra, draaibaar gemaakt worden. Handig als je met z’n vieren of vijven op pad gaat.

camperkeuken in compacte Fixxter camper

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: