06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Fixxter Kopen

Unieke samenwerking

Door de unieke samenwerking tussen Camperfixx, Haaima Hylkema (Peugeot, Opel, Nissan en Suzuki dealer) en VDL is er een uniek product ontstaan dat je exclusief bij Haaima Hylkema en CamperFixx kunt kopen. De campers worden kant en klaar afgeleverd. In de showrooms van Haaima Hylkema vind je nieuwe, maar ook jong gebruikte, Fixxters en XXL-uitvoeringen. Daarnaast, hebben wij altijd een aantal modellen op voorraad staan, waardoor u ook nog snel kunt rijden en dus snel op reis kunt. Bovendien kun je jouw huidige auto of camper inruilen op een Fixxter.

ombouw elektrische camper

Haaima Hylkema Peugeot en Opel

Naast Peugeot en Opel dealer is Haaima Hylkema ook exclusieve dealer van de Fixxter. Bij interesse in een Fixxter zal de koop of lease volledig via Haaima Hylkema worden gesloten.

 

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: