06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Fixxter leasen

Ervaar het gemak van het leasen van de Fixxter

Voor een vast bedrag per maand, rijd je een nieuwe Fixxter of Fixxter XXL. Dat is pas echt zorgeloos genieten van jouw vrijheid! Al het onderhoud, reparaties en schades worden door ons voor je geregeld. Ook nemen wij de verzekeringen en wegenbelasting voor onze rekening. Hiervoor betaal je een vast laag maandbedrag. Op brandstof en bekeuringen na maak je dus geen extra kosten. Naast het plezier van een nieuwe Fixxter, kies je dus ook voor zekerheid en inzicht in uw vaste lasten. En wat ook mogelijk is, is dat we op voorhand een overnamebedrag afspreken waarvoor jouw uitgekozen Fixxter eigendom wordt.

Maak een keuze uit één van onze aantrekkelijk geprijsde Fixxters (XXL) of eFixxters (XXL) en deel het gemak van leasen. 
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

ombouw elektrische camper

Haaima Hylkema Peugeot en Opel

Naast Peugeot en Opel dealer is Haaima Hylkema ook exclusieve dealer van de Fixxter. Bij interesse in een Fixxter zal de koop of lease volledig via Haaima Hylkema worden gesloten.

 

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter, Fixxter XXL of e-Fixxter of een afspraak inplannen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever persoonlijk contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is uiteraard mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op:

12 + 7 =