06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Logo voor de Fixxters

Sinds kort hebben we een logo voor de Fixxters. Vandaag hebben we voor het eerst ons logo voor de Fixxter XXL gebruikt.

Wanneer je een logo ontwerpt dan kan je daar een afbeelding bij gebruiken. Die afbeelding kan dan een wat abstract en vereenvoudigd beeld zijn. De Fixxter en Fixxter XXL campers zijn ontworpen door CamperfiXX. Dit bedrijf heeft een logo bestaande uit een versimpeld campertje met daarin een camper interieur. Dat logo is heel herkenbaar, net zoals de naam CamperfiXX, maar voor het logo voor de Fixxters wilde we geheel iets anders.

Bij de ontwikkeling van het logo voor de Fixxter en de Fixxter XXL zijn we dan ook een andere weg gaan bewandelen. We zijn op zoek gegaan naar een lettertype, modern en uitbeeldend een zekere dynamiek. Immers, de Fixxters zijn compacte campers en geen logge bakbeesten. Daarnaast zijn we op zoek gegaan naar een passende kleur. Die kleur moet passen bij voornamelijk witte, zilvergrijze, blauwe en zwarte campers. Dat zijn namelijk de kleuren van de Fixxters die we gebouwd hebben.

Het Fotografie & Video bedrijf Imazzo heeft ons geholpen bij de bepaling van het lettertype en de kleur. We hebben in een gesprek onze wensen aangegeven. Vervolgens hebben we twee voorstellen gekregen wat betreft lettertype en twee voorstelenl wat betreft kleur.

Inmiddels zijn er diverse Fixxters XXL campers afgeleverd voorzien van het logo Fixxter XXL. Ook hebben we aan aantal folders laten drukken voorzien van dit logo.

camperombouw-jumpy