06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Media & informatie

Hoe kies je nu eigenlijk de juiste camper en wat is het verschil tussen een campervan en een Fixxter? Antwoord op deze vragen krijg je door onderstaande artikelen te lezen. Ook worden hier alle nieuwsartikelen over de Fixxter geplaatst. Mocht je meer informatie willen, bel of mail ons, dan we nemen dan snel contact met jou op.

Hoe kies je de juiste camper?

De vragen: “Hoe kies je een camper’ en “Hoe kies je een bestelwagen voor camperombouw?” worden ons bijna dagelijks gesteld.

In dit artikel worden de verschillende type campers kort beschreven. Daarna gaan we in op bepaalde merken en types bestelwagens. Ook geven we aan waar je informatie vandaan kan halen.

breed bed in e-Fixxter

Waarom een Fixxter?

De Fixxter en de Fixxter XXL zijn unieke campers, bepaalde kenmerken ervan kom je in geen enkele andere compacte camper tegen. Op deze pagina, Fixxter versus Campster versus Campervan, vergelijken we de Fixxter en de Fixxter XXL met de Campster en de Campervan.

nkc

Test verslag NKC

Een redacteur van de NKC, Nederlandse Kampeerauto Club, heeft de e-Fixxter XXL uitgebreid aan de tand gevoeld.

Zodra het tijdschrift van de NKC, Kampeerauto in de winkel ligt, vertellen we er meer over.

acsi

Test verslag ACSI

Een journalist van de ACSI is met de e-Fixxter XXL op stap geweest.

Klik op bovenstaande afbeelding en je kan het gehele artikel nu al lezen. Op 24 juni verschijnt het tijdschrift waarin opgenomen dit artikel.

autovisie

Campertest door Autovisie

Het bekende autotijdschrift Autovisie gaat een week met de e-Fixxter XXL op stap.

Lees de ervaringen van de redacteur binnenkort in het tijdschrift.

camper club nederland

Bedrijfsbezoek door Camper Club Nederland

Eind mei 2021 komt de redacteur van het tijdschrift van Camper Club Nederland langs. Uiteraard wordt er gereden met onze demo e-Fixxter XXL. Naast de ervaringen met deze elektrische camper, zal in het artikel ook ingegaan worden op de unieke samenwerking tussen Haaima, CamperfiXX en VDL.

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter of Fixxter XXL of een afspraak inplannen? Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: