06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Media & informatie

Hoe kies je nu eigenlijk de juiste camper en wat is het verschil tussen een Campervan en een Fixxter? Antwoord op deze vragen krijg je door onderstaande artikelen te lezen. Ook worden hier nieuwsartikelen over de Fixxter geplaatst. Daarnaast staan hier data van de eerstvolgende camperbeurs. Mocht je meer informatie willen, bel of mail ons, dan we nemen dan snel contact met jou op.

Hoe kies je de juiste camper?

De vragen: “Hoe kies je een camper’ en “Hoe kies je een bestelwagen voor camperombouw?” worden ons bijna dagelijks gesteld.

In dit artikel worden de verschillende type campers kort beschreven. Daarna gaan we in op bepaalde merken en types bestelwagens. Ook geven we aan waar je informatie vandaan kan halen.

breed bed in e-Fixxter

Waarom een Fixxter?

De Fixxter en de Fixxter XXL zijn unieke campers, bepaalde kenmerken ervan kom je in geen enkele andere compacte camper tegen. Op deze pagina, Fixxter versus Campster versus Campervan, vergelijken we de Fixxter en de Fixxter XXL met de Campster en de Campervan.

nkc

Test verslag Nederlands Kampeerauto Club

Het tijdschrift van de NKC heet Kampeerauto. In het nummer dat vanaf 2 juni in de winkels ligt wordt uitgebreid ingegaan op de e-Fixxter XXL.

Geroemd wordt o.a. het extra brede bed, de afwezigheid van rails op de vloer en de goede rijeigenschappen.

acsi

Test verslag ACSI

Een journalist van de ACSI is met de e-Fixxter XXL op stap geweest.

Lees het volledige artikel via onderstaande link. Op 24 juni 2021 verschijnt het tijdschrift waarin opgenomen dit artikel.

autovisie

Campertest door Autovisie

Een redacteur van het bekende autotijdschrift Autovisie is een week met de e-Fixxter XXL op stap geweest. Het artikel is verschenen in Autovisie nummer 11 en ligt vanaf 27 mei in de winkel.

Autovisie is een blad voor patrolheads. Je ziet dat de redacteur andere zaken ziet dan redacteuren van camper tijdschriften. Zo vergelijkt hij in het artikel de e-Fixxter XXL met een Porsche Taycan. Heel interessant!.

camper club nederland

Bedrijfsbezoek door Camper Club Nederland

Eind mei 2021 is de redacteur van het tijdschrift van Camper Club Nederland langs geweest. Uiteraard is er gereden met onze demo e-Fixxter XXL. Naast de ervaringen met deze elektrische camper, zal in het artikel ook ingegaan worden op de unieke samenwerking tussen Haaima, CamperfiXX en VDL.

telegraaf-elektrische-camper

Verslag in bijlage Vrij van de Telegraaf

Een groot artikel staat in de weekend bijlage Vrij van de Telegraaf van 22 mei 2021. De redacteur is met de e-Fixxter XXL meer gaan rijden dan een rondje om de kerk, enige dagen is hij er mee gaan camperen. Lees in deze Telegraaf bijlage hoe enthousiast de journalist over de e-Fixxter XXL is!

Hij vindt de e-Fixxter een makkelijke en prettige auto voor alledaags en hij roemt het opvallend brede bed.

 

 

Bright test voor RTL

Video verslag op RTL

RTL Nieuws heeft door Bright een video gemaakt van de e-Fixxter XXL die we voor een verhuurbedrijf, Leavv, gemaakt hebben.

 

 

camperbeurs hardenberg

Camperbeurs Hardenberg, 24, 25 en 26 september 2021

Zoals het er nu naar uitziet gaat de gezellige Camperbeurs in Hardenberg dit najaar door!

We staan er met 2 campers. Natuurlijk met onze e-Fixxter XXL demo. Daarnaast met de iets kortere Fixxter. Deze laatste is voorzien van een moderne en heel zuinige 2 liter Euro 6 motor. In juli beginnen we aan de bouw van deze camper en staat dus binnenkort te koop.

We gaan tevens een presentatie geven in het speciale Campertheater. In deze presentatie vertellen we iets over de (on) mogelijkheden van zelfbouw compacte camper.

We zien je graag op onze beursstand en in het theater!

 

Meer informatie of een afspraak inplannen

Wil je meer informatie over de Fixxter of Fixxter XXL of een afspraak inplannen? Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Neem je liever contact op met een van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk. Bel hiervoor met: 058-2882018, optie 5 of mail: fixxter@haaimahylkema.nl. We kijken dan graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op: