06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Over ons

Over Fixxter

In 2018 is door Camperfixx, de Fixxter, op de markt gebracht. Wat begonnen is vanuit de gedachte van het bouwen van een compacte camper is langzaam verder gegroeid tot een eigen merk: Fixxter. De laatste jaren is de vraag naar de Fixxter sterk gegroeid en sinds 2021 leveren we de Fixxter ook als 100% elektrische variant e-Fixxter.

 

Haaima Hylkema

Daarnaast, is Haaima toegetreden als strategische partner en dealer van de Fixxter. De Fixxter wordt gebouwd op platform van de Peugeot Expert en Opel Vivaro. Haaima is dealer van zowel Opel als Peugeot en kan zorg dragen voor de inkoop, verkoop en levering van de (e)-Fixxter door heel Nederland. Ook Haaima heeft innovatie en duurzaamheid hoog in haar vaandel staan.

vdl camperombouw peugeot

VDL

Door de groeiende vraag is besloten de productie op te schroeven, waarbij we het belangrijk vonden om een kwalitatief goede partner te vinden. Deze hebben we gevonden in VDL. Het Nederlandse bedrijf dat o.a. elektrische stadsbussen, Mini’s en politieauto’s bouwt.

Voor VDL is de bouw van de (e)-Fixxter een mooie aanvulling op hun productie. En past het ook in hun visie om steeds meer duurzame voertuigen te bouwen. Dus is dit voor hen ook een goede match. Eind 2020 is eerste Fixxter XXL door VDL gebouwd, dit naar volle tevredenheid!