06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Peugeot Expert Camper in zwart

We hebben een Peugeot Expert camper in zwart afgeleverd. Deze Fixxter heeft twee bijzonderheden. De ene bijzonderheid is al genoemd, namelijk de kleur. De andere bijzonderheid is de versnellingsbak.

Je komt niet vaak een Peugeot Expert camper in zwart tegen. We zijn altijd wat benauwd voor een heel warme camper op een hete dag. Daarom hebben we het slaaphefdak voorzien van een tent dat geheel open ritsbaar is. Op die manier heb je veel ventilatie. In ieder geval ziet deze Peugeot Expert camper er zeer stijlvol uit.

Wil je meer weten over de Peugeot Expert campers? Klik hier voor informatie over de Expert.

De tweede bijzonderheid van deze zwarte Peugeot Expert camper is de versnellingsbak. Standaard zijn deze auto’s voorzien van een handbak met 6 versnellingen. Als optie zijn er twee automaten leverbaar. Deze automaat is een gerobotiseerde handbak. Simpel uitgelegd, de handbak en de koppeling worden elektronisch aangestuurd en de auto schakelt en ontkoppelt zelf. De auto is dan ook niet voorzien van een koppelingspedaal.

Met de klant van deze zwarte Peugeot Expert camper hebben we de afspraak gemaakt dat wij het slaaphefdak en de RDW goedgekeurde 3 zits slaapbank zouden monteren. Ook hebben we de vloer en de wanden geïsoleerd en afgewerkt. De kabelboom van de elektriciteit hebben we aangelegd en de keuring, door de RDW, hebben we geregeld. De meubels hebben we als bouwpakket geleverd.

Een wat aparte kleur van de buitenkant vraagt ook om een afwijkend stofje voor de bekleding van de matrassen. Over smaak valt niet te twisten maar wij vinden het mooi! Deze bekledingsstof hebben we inmiddels opgenomen in ons assortiment.

stof voor bekleding matrassen camper
peugeot Expert camper