06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Slaapbank Fixxter en Fixxter XXL

slaapbank Fixxter camper en Fixxter XXL camper

De (e)Fixxter en de (e)Fixxter XXL camper gebruik je als camper en ook als dagelijkse auto. Alle zitplaatsen, 4 of 5, zijn voorzien van hoofdsteunen en gordels. 

Door de verstelbare lendensteunen is het zitcomfort hoog. Wanneer de leuning plat gelegd wordt ontstaat er een bed met een formaat van maximaal 135 x 210 cm. Dat is ongekend lang en breed.

De slaapbank is verschuifbaar. Het gepatenteerde schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer. Een zeer bijzonder detail!

hoog zit comfort

De RDW goedgekeurde slaapbank is voorzien van verstelbare lendensteunen voor een hoog zitcomfort. Daarnaast is het zitvlak onder een kleine hoek gemonteerd, een niet onbelangrijk detail.

vlak en breed bed geeft slaapcomfort

Wanneer je de leuning plat legt ontstaat er een bed met een breedte van maar liefst 135 cm. Dat is ongeveer 20% breder dan wat gebruikelijk is in deze camperklasse. Daarnaast is, ook tamelijk uniek, het bed geheel vlak en je kan de matrassen met afwijkende hardheid bestellen.

geen kwetsbare rails op vloer

De slaapbank is verschuifbaar. Daardoor bepaal je zelf de leefruimte in je Fixxter. Het schuifsysteem werkt zonder kwetsbare rails op de vloer volgens een gepatenteerd schuifsysteem.

stof naar keuze, verstelbare lendensteunen

Meestal bekleden we de matrassen met een heel mooie, maar wat donkere, stof. Natuurlijk kan het ook anders. Op de afbeelding zie je een stof die we nog wel eens gebruiken, sterk en kleurrijk. Natuurlijk mag je ook je eigen stof aanleveren en ook leer behoort tot de mogelijkheden. De verstelbare lendensteunen zorgen voor een hoog zitcomfort. 

 

ruimte onder bed voor lade

Het beddengoed kan je oprollen en leggen op het achterste vaste gedeelte van het bed. Onder dat deel kan je, via achterdeur of achterklep, je kampeerstoelen en tafel kwijt. Onder de slaapbank is ruimte voor een grote lade.  

 

matras is te verlengen tot 210 cm

Het bed in de Fixxter kan verlengd worden van 190 cm naar 200 cm. Het XXL bed wordt standaard geleverd met een lengte van 200 cm. Een 210 cm lang exemplaar behoort tot de mogelijkheden.