06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Stel jouw Fixxter samen

Stel jouw eigen Fixxter samen

Stel jouw eigen nieuwe Fixxter (XXL) of e-Fixxter (XXL) samen! Personaliseer jouw Fixxter: kies de versie, de motor, de kleur en de features. Na de aanvraag ontvang je het voorstel in de mail, waarna we contact met je opnemen en alle wensen nog eens persoonlijk met je doornemen, om te zorgen dat je echt de Fixxter van jouw dromen krijgt.

Offerte aanvragen

Selecteer jouw gewenste Fixxter model

Uitvoering
Afrondingsprijs op internet incl. BTW/BPM en rijklaar geleverd.
Model
Kleur

Selecteer de gewenste opties voor jouw Fixxter

FIXXTER IS STANDAARD UITGERUST MET O.A. :

RDW goedgekeurde tweepersoons slaapbank, elektrische installatie inclusief koelkast, meubilair, slaaphefdek in kleur carrosserie (indien metallic lak wordt deze ook in kleur geleverd). De kast en de keuken zijn standaard voorzien van een verbredingsmatras.

Tevens is de Fixxter voorzien van:
Airco, navigatie, bumpers in kleur, cruise control, parkeersensoren voor en achter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, armsteun bestuurder, ramen in achterdeuren en zijdeur rechts.

De e-Fixxter wordt standaard geleverd met een snellader aan boord, 3 fase en een Mennekes laadkabel (voor openbare laadpaal). Tevens kun je de elektrische kachel ook bedienen met een app.

De Fixxter en E-Fixxter worden volledig rijklaar geleverd.

Opties Exterieur
Opties Interieur
Opties E-Fixxter
Opties Fixxter Diesel
Totaalprijs

Totaalprijs is incl. BTW/BPM en geheel rijklaar

*Elke auto heeft een maximaal gewicht, auto + lading. De RDW hanteert een tamelijk ingewikkelde berekening om of de gewogen Fixxter niet te zwaar wordt. Onderdeel van die berekening is het middelpunt van de laadvloer (worst scenario) van de camper en de 60 KG die bij het gewogen gewicht gedaan wordt in het geval van een camper met trekhaak. Daardoor is een trekhaak i.c.m. een driezitsbank wel mogelijk om een e-Fixxter, maar niet op een e-Fixxter XXL, deze laatste wordt dan te zwaar.

De driezitsbank i.c.m. een trekhaak is in combinatie met een dieseluitvoering bij zowel de korte uitvoering, als de XXL-uitvoering mogelijk.