06 - 222 60 50 4 info@camperfixx.eu

Stel samen – prijs

Stel jouw eigen Fixxter samen

Wil je in zomer 2022 op vakantie met een e-Fixxter XXL? Voor de snelle beslisser is dat heel goed mogelijk! We hebben namelijk (nog) een beperkte voorraad e-Fixxters XXL staan. Daarnaast hebben we ook nog een aantal diesel aangedreven campers van het type Fixxter en Fixxyer XXL staan, zowel nieuw als gebruikt.

Kortom, volop mogelijkheden om deze zomer op stap te gaan met een echte Fixxter! Neem contact met ons op en je krijgt van ons de actuele voorraad te horen. 

Offerte aanvragen

Selecteer jouw gewenste Fixxter model

Uitvoering
Afrondingsprijs op internet incl. BTW/BPM en rijklaar geleverd.
Model
Kleur

Selecteer de gewenste opties voor jouw Fixxter

FIXXTER IS STANDAARD UITGERUST MET O.A. :

RDW goedgekeurde tweepersoons slaapbank, elektrische installatie incl. koelkast, meubilair, slaaphefdek in kleur carrosserie, verbredingsmatras in kast/keuken, airco, navigatie, DAB radio, bumpers in kleur, cruise control, parkeersensoren voor en achter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, armsteun bestuurder, ramen in achterdeuren en zijdeur rechts.

De e-Fixxter wordt standaard geleverd met 5 jaar fabrieks garantie (max 200.000 km), incl. snellader, 3 fase, en een Mennekes laadkabel (voor openbare laadpaal).

De Fixxter en E-Fixxter worden volledig rijklaar geleverd.

Opties Exterieur
Opties Interieur
Opties E-Fixxter
Opties Fixxter Diesel
Totaalprijs

Totaalprijs is incl. BTW/BPM en geheel rijklaar

*Elke auto heeft een maximaal gewicht, auto + lading. De RDW hanteert een tamelijk ingewikkelde berekening om of de gewogen Fixxter niet te zwaar wordt. Onderdeel van die berekening is het middelpunt van de laadvloer (worst scenario) van de camper en de 60 KG die bij het gewogen gewicht gedaan wordt in het geval van een camper met trekhaak. Daardoor is een trekhaak i.c.m. een driezitsbank wel mogelijk om een e-Fixxter, maar niet op een e-Fixxter XXL, deze laatste wordt dan te zwaar.

De driezitsbank i.c.m. een trekhaak is in combinatie met een dieseluitvoering bij zowel de korte uitvoering, als de XXL-uitvoering mogelijk.